Vad händer i höst och vinter på Mariebergsgården?


Filmkvällen den 11 december måste tyvärr
ställas in p.g.a. Folkhälsomyndighetens nya råd angående 
covid-19.

Vi vill att ni ska känna er trygga och bekväma i att besöka våra aktiviteter. Därför behöver alla förboka en plats för att undvika trängsel. Vi har kontakt med kommunen och följer deras rekommendationer och kommer att möblera så det inte blir trångt. Följ personalens hänvisningar på plats. Vi ber er att hålla avstånd och stanna hemma om ni har symptom.
Hjärtligt välkomna!Boktips i höstmörkret!

Tove Alsterdal släpper en ny bok som är den första i en serie som utspelar sig i Ångermanland och trakterna runt Kramfors.
ROTVÄLTA
Olof var bara fjorton år när han erkände mordet på en tonårsflicka, Lina Stavred. Han skickades bort och familjen bröt all kontakt.
Tjugotre år senare svänger han av E4:an i Ångermanland, in på småvägarna som leder till hans barndomshem. I duschen hittar han sin pappa död, mördad med en jaktkniv.

Polisen Eira Sjödin har just återvänt till uppväxtens Kramfors för att ta hand om sin dementa mamma. I undersökningen av mordet på Olofs pappa kommer hon allt närmare sitt eget liv.

Eira var nio år när Lina mördades.
Olof var pojken i hennes mardrömmar.


www.tovealsterdal.se/

Aktiviteter på Mariebergsgården - after work, vinprovning, filmkväll, afternoon tea, grillkvällar, boule...

Vi ser fram emot en händelserik höst, vår och sommar på Mariebergs-gården med ett varierat utbud av sociala aktiviteter. Kolla under "program" för datum och tider.

Våra populära grillkvällar återkommer varje år, alla onsdagar i juli. Hör av dig om du vill ansvara för meny och matlag till någon av dagarna!

Du är också välkommen med förslag på andra aktiviteter eller under- hållning som du gärna vill se på Mariebergsgården. Gå in på fliken "kontakt" och skriv eller ring!

Vår mycket uppskattade satsning på hämtmat fortsätter. Kolla under fliken "program" för meny och hämttider.

Sommartips! Återupplev en gammal båttur som man gjorde förr för att handla i Kramfors!
Passa på att åka en härlig sommartur med m/y Alma eller m/s Katarina (går hela juli och en bit in i augusti). Grosshandlarturen avgår lördagar kl 11.00 från Nyhamnskajen med destination Kramfors. Åter mot Nyhamn från Kramfors ca 15.00. Mat och dryck serveras ombord.

För information och bokning: www.älvturen.se

Hör av dig!

Vi vill gärna få veta din åsikt om hur du ser på Mariebergsgården. Vad skulle du vilja se för arrangemang på gården framöver? Har du några idéer? Mariebergsgården är till för dig! Och vi behöver dig! Att vi kan samlas, umgås och trivas under samma tak beror på att verksamheten drivs av frivilliga krafter. Därför vill vi också påminna om redan planerade aktiviteter där vi gärna ser dig närvara. Under juli månad har vi grillkvällar varje onsdag. Är du/ni intresserad/e av att laga mat en av kvällarna? Eller hjälpa till på annat sätt?

Hör av dig till någon i styrelsen i Mariebergs Folkets Hus förening (se fliken kontakt) eller skriv ett mail till mariebergsgarden@gmail.com