loading...

Mariebergsgården - en träffpunkt för alla

På grund av rådande pandemi sover ju även Mariebergsgården sin törnrosasömn, men vi håller tummarna att vi får köra igång inom en inte alltför avlägsen framtid. Så snart vi får grönt ljus vill vi gärna samla både fast boende och semesterfirare ur trakterna till våra evenemang igen!

Mariebergsgården erbjuder ett varierat utbud av sociala aktiviteter: after work, vinprovning, filmkvällar, afternoon tea, take away med hämtmenyer och förstås våra populära grillkvällar som återkommer varje år, alla onsdagar i juli. 

Du är också välkommen med förslag på andra aktiviteter eller underhållning som du gärna vill se på Mariebergsgården i framtiden. Gå in på fliken "kontakt" och skriv eller ring!En spänningsroman i hemmamiljö!

Tove Alsterdals nya bok är den första i en serie som utspelar sig i Ångermanland och trakterna runt Kramfors.ROTVÄLTA
Olof var bara fjorton år när han erkände mordet på en tonårsflicka, Lina Stavred. Han skickades bort och familjen bröt all kontakt.
Tjugotre år senare svänger han av E4:an i Ångermanland, in på småvägarna som leder till hans barndomshem. I duschen hittar han sin pappa död, mördad med en jaktkniv.

Polisen Eira Sjödin har just återvänt till uppväxtens Kramfors för att ta hand om sin dementa mamma. I undersökningen av mordet på Olofs pappa kommer hon allt närmare sitt eget liv.

Eira var nio år när Lina mördades.
Olof var pojken i hennes mardrömmar.


www.tovealsterdal.se/

Hör av dig!

Vi vill gärna få veta din åsikt om hur du ser på Mariebergsgården. Vad skulle du vilja se för arrangemang på gården framöver? Har du några idéer? Mariebergsgården är till för dig! Och vi behöver dig! Att vi kan samlas, umgås och trivas under samma tak beror på att verksamheten drivs av frivilliga krafter. Därför vill vi också påminna om redan planerade aktiviteter där vi gärna ser dig närvara. Under juli månad har vi grillkvällar varje onsdag. Är du/ni intresserad/e av att laga mat en av kvällarna? Eller hjälpa till på annat sätt?

Hör av dig till någon i styrelsen i Mariebergs Folkets Hus förening (se fliken kontakt) eller skriv ett mail till mariebergsgarden@gmail.com